Nederland is een land met veel drukke wegen en een groot aantal auto’s op de weg. Soms ontstaan er omstandigheden dat een standaard situatie, zoals een kruising of zijstraat in een wijk tijdelijk niet meer voldoet. Dit kan gebeuren door een ongeluk, wegafzetting of uitval van stoplichten. Om vervolgens het verkeer in goede banen te leiden worden verkeersregelaars ingezet. Het vak van verkeersregelaar vereist vakmanschap en goede organisatie. Om verkeersregelaar in Rotterdam te worden dient u een professionele opleiding te volgen. Opleiding Verkeersregelaar biedt deze opleiding en nog andere cursussen aan waarmee u kunt leren om een professioneel verkeersregelaar te worden. Wij zijn het bekendste opleidingsinstituut in Nederland op het gebied van verkeersregelaar opleidingen en wij hebben een slagingspercentage van 99%. Wilt u verkeersregelaar worden dan bent u bij ons de juiste weg ingeslagen.

Waarom kiest u voor onze opleiding tot verkeersregelaar?

Bij onze opleiding tot verkeersregelaar in Rotterdam en in tal van andere steden hanteren wij een persoonlijke aanpak waarbij wij voor individualiteit richting de cursist gaan. Dit geeft ons de mogelijkheid om de opleiding op maat te maken door deze geheel aan te passen aan een individu. Onze docenten zijn betrokken en hebben passie voor het verkeersregelaarsvak. Zij beschikken over voldoende inzicht en mensenkennis om u met de juiste service, flair en hospitality op te leiden tot verkeersregelaar in Rotterdam. Deze aanpak vindt zijn oorsprong in een diepgewortelde filosofie die wij als volgt beschrijven: “Als verkeersregelaar heb je geen invloed op het gaspedaal van de bestuurder. U kunt wel een gunfactor creëren”.

Wat bieden wij u in onze opleiding tot verkeersregelaar in Rotterdam?

Als u verkeersregelaar wilt worden en u zich voor onze opleiding geven wij u de mogelijkheid om aan de hand van verschillende modules de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo wordt er altijd met het theoriegedeelte gestart, dat ongeveer 6 uur duurt. Wij geven ook de mogelijkheid om dit gedeelte incompany te volgen met een groep van minimaal 4 personen. Op deze manier kan u personeel zich op een vertrouwde plek de stof eigen maken.

Na afronding van de theorie module door middel van een examen starten wij met het praktijkgedeelte. Deze leerzame praktijklessen vinden plaats op de openbare weg waardoor een goed beeld van de realiteit geschetst wordt. Wanneer blijkt dat u helemaal voorbereid bent op het verkeerregelaarsvak kunt u het examen aanvragen. Bij dit examen dient u voor ongeveer 15 minuten het verkeer op een kruispunt geheel zelfstandig te regelen. De docent zal daarbij letten op zaken als uw positie, inzicht en optreden. Bij een succesvolle afronden van dit examen krijgt u van ons uw diploma.

Bent u vooral geïnteresseerd in het regelen van het verkeer bij evenementen, kunt u voor een gepaste opleiding tot verkeersregelaar bij evenementen ook bij ons terecht. U kunt zich hiervoor aanmelden bij een leeftijd van 16 jaar of ouder.

Gaat u de uitdaging aan?

Wordt u enthousiast bij de gedachte dat u verkeersregelaar kunt worden en wilt u zich aanmelden voor onze opleiding verkeersregelaar in Rotterdam? Dan kunt u hiervoor terecht op onze website. Heeft u nog wel een paar vragen, neem dan gerust contact met ons op!

­