Welkom bij Parkeren doe je zo

Exclusive parking in heel Nederland!

Uw evenement aanmelden?

Wilt u uw evenement aanmelden? Dat is hartstikke leuk, u bent van harte welkom. Wij regelen alles voor u als het gaat om uw bezoekers zo goed mogelijk te parkeren. Wij richten ons op uw doelgroep! Waardoor uw bezoeker niets te kort komt.

Hospitality en service

Uw bezoekers zal het aan niets ontbreken. Met de kleding van Parkerendoejezo.nl zijn de medewerkers goed herkenbaar. Dat is belangrijk voor uw bezoeker. Omdat er gekozen is voor digitale communicatie blijft u direct op de hoogte van het aantal bezoekers.

Voordeel tarieven bedrijven

Voordelig gebruik maken van onze diensten? Dat kan hoor! Wilt u vaker gebruik maken van onze diensten of een abonnement afsluiten op onze diensten kunnen wij tegen prijs concurrerende tarieven onze diensten aanbieden. Voor meer informatie klik hier

Verkeersregelaars

Onze parkeerders zijn ook evenementen verkeersregelaar of beroepsverkeersregelaar. In de toe en de afstroom van uw publiek zijn wij multifunctioneel. Dat is erg handig als de verkeersstroom hierom vraagt! 

 

Exclusive parkeren voor uw gast of bezoeker

 

 Parkerendoejezo.nl

 

Exclusive parking door heel Nederland. 

 

Onze medewerkers zijn voorzien van keurige kleding waardoor ze op uw evenement snel en duidelijk te herkennen zijn. Met mooie en duurzame digitale communicatie zijn uitgerust waardoor ze snel onoverkomelijke situaties snel kunnen oplossen. Wilt u casual of casual chic, of mensen in kostuum. Wij verzorgen het parkeren naar de wens van uw doelgroep. wilt u Valet parking, geen probleem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. 

 

Gebuik maken van Parkerendoejezo.nl

Bel ons?

Locatie

Eibergen

Adres

Dahliastraat 2 Eibergen

Hoera 150 jaar

Verkeerslichten vieren 150 jarig bestaan

John Peak Knight
Exact 150 jaar geleden werd het eerste stoplicht in gebruik genomen. Het stoplicht is een uitvinding van de John Peak Knight, een spoorwegengineer uit Nottingham. Hij ontwierp het eerste met gas gevulde stoplicht dat op 9 december 1868 net buiten het parlementsgebouw.

In 1928 werd voor het eerst met stoplichten geëxperimenteerd in Nederland. Dat was aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Uit historische documenten blijkt dat dit licht bestond uit twee neonringen met verschillende kleuren. 

schrijf je in!

Hilversum City Run

17 mei 2020 jullie hulp is hard nodig!

Het is weer zover de Hilversum City Run 2020 gaat weer van start. Op 17 mei 2020 starten de lopers in het centrum van Hilversum.  Wij mogen dit jaar opnieuw de verkeersregelaars laten stralen tijdens dit evenement, en alle weggebruikers en deelnemers de juiste weg in sturen. Dat kunnen wij niet alleen natuurlijk.  Wil je je graag aanmelden als vrijwilliger dan trainen wij jou als evenementenverkeersregelaar. Je krijgt natuurlijk een vrijwilligersvergoeding en je reiskosten betaald. Daarnaast zorgen wij voor de kleding en natuurlijk het eten en drinken. 

schrijf je in!

Wij helpen u bij de inrichting van het parkeerterrein

Parkeerterrein

Het inrichten van uw parkeerterrein is geen probleem voor onze tafel specialisten. Wij bekijken samen met u wat de gewenste inrichting is, deze inrichting kunt u bij uw vergunning indienen. 

Materialen

Parkeren doe je zo beschikt over materialen die gebruiksklaar zijn. Zo kunt u denken aan lint dragers, afzettingsmaterialen tot bebording. Wij kunnen voor u het parkeer terrein compleet inrichten.

Gescreend personeel

Wij hebben ervoor gekozen al onze personeelsleden te screenen. Wij doen dit door middel van een verklaring omtrent gedrag. Zo kunt u zorgeloos gebruik maken van onze vakmensen.

Publicaties

Onze vaste huisregel heeft te maken met privacy. Uw bezoeker of gast word niet verrast door Social media of andere multimedia. Wat besloten is blijft besloten. Onze hospitality heeft hier aandacht voor!

Vacature

Hospitality en Service

Ben jij 16 jaar of ouder en kom je uit de omgeving Rotterdam, Dan hebben wij een leuke studentenbaan voor jou! Vind jij het leuk om onze bezoekers en gasten van een feest partij en of evenement te helpen? Dan willen wij jou vragen om bij ons te solliciteren!

Bel of email ons.

Vacature

Parkeerders gezocht

Ben jij 16 jaar of ouder? Heb je met je 18e een rijbewijs? Wacht niet en solliciteer direct! Het is een hartstikke leuke bijbaan naast je studie! Ben jij in het weekend beschikbaar, kom ons helpen op de leukste feesten en partijen van Nederland

Bel of email ons

Opleiding verkeersregelaar

Wilt u verkeersregelaar worden?

Wilt u verkeersregelaar worden? Dat kan! Hartstikke leuk. Maar voor je verkeersregelaar gaat worden is het goed om te weten dat je het leukste beroep van Nederland gaat kiezen. Wij bieden je deze opleiding. Top docenten gaan je helpen!

Bel of email ons

Mocht u een uitgebreide offerte willen? bel ons.

Opleiding verkeersregelaar

€ 380 ex btw p.p

Het betreft een individuele aanmelding 

Locatie vaste groep
Incl theorie en praktijk
officiële aanstelling
Aanmelden

Exclusive parking in Nederland

€ 25,65

Per medewerker betaald u een uur tarief. Deze oproep is per 4 aaneengesloten uren. 

Casual jas en T-shirt
Werkbroek zwart
digitale communicatie
Aanmelden

Exclusive Parking A in Nederland

€ 29,50

Het betreft 1 medewerker per uur met een aaneengesloten oproep van 4 uur.

Nette jas Blouse met stropdas
Nette zwarte pantalon
digitale communicatie
Aanmelden

99% slagingspercentage in 2018

1274 ondernemers vroegen een offerte aan

Opleiding verkeersregelaar

Wij werken in geheel Nederland

­