Onze evenementen verkeersregelaars

Wij staan voor u klaar op elk evenement!

Onze medewerkers zijn natuurlijk evenementen verkeersregelaars.  Maar wij kunnen veel meer! Onze duizendpoten schitteren in nette kleding als gastheer en of gastvrouw op uw evenement. 

"Wij vinden het gewoon leuk en stralen dit uit"

Ons motto, het feest of evenement moet zo soepel mogelijk verlopen en dat begint vooraan! De parkeerplaatsen en de route naar uw evenement. 

"Overal inzetbaar"

Wij hebben en 50 tal evenementen verkeersregelaars deze tevens beroepsverkeersregelaar zijn. U hoeft deze verkeersregelaars dus geen online cursus aan te bieden. Men is gecertificeerd en dus overal inzetbaar! 

"Lachend naar het evenement"

Al onze medewerkers zijn eveneens door ons opgeleid. Een stukje extra kennis is erg van belang, immers communicatie naar de bezoekers en de belangen van uw organisatie moeten synchroon lopen. 

"Communicatie maakt het verschil"

Onze medewerkers hebben cursussen in communicatie en agressie gehad. Daarnaast zijn ze bekend met alcohol en drugs beleid en weten ze het kleine van het grote te onderscheiden. Het belangrijkste is dat het evenement zo soepel mogelijk verloopt.

Voor onze organisatie is het iedere keer opnieuw een leuke uitdaging om bezoekers van dienst te kunnen zijn.

 

 

Wilt u verder informeren over onze evenementenregelaars?  Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen per telefoon via 06-30177967 0545 842880 (bellen of whats-app), of door het online contactformulier op onze website in te vullen.
Contact opnemen
­