Centralist in hart en nieren

Coördinator in het verkeer

Onze centralist beschikt over een jarenlange ervaring. Dat is goed nieuws, zo kunnen wij op uw evenement de verkeersstromen is de goede banen begeleiden. De calamiteiten routes bewaken en vrijhouden en incidenten beheersbaar houden. Wij coördineren het berichten verkeer van verkeersregelaars, teamleiders en project managers. Rust en regelmaat maar vooral duidelijke portofoon etiquette is van groot belang.

Centralist evenementen

Als centralist zijn wij de schakel binnen de organisatie en coördineren wij het berichtenverkeer tussen verschillende afdelingen tijdens deze evenementen.  Wij dragen zorg voor een nauw contact tussen de organisatie, hulpverleningsdiensten en beveiliging. Onze centralisten zorgen voor een soepel verloop van uw evenement. Onze centralisten hebben ervaring met grote evenementen.

Mobiliteit manager

Onze mobiliteitsmanager heeft al vele projecten gewerkt. Het coördineren van verkeersregelaars en beveiligers op de werkvloer vinden wij een echte uitdaging. Een spil zijn tussen de organisatie en werkvloer. Zo hebben wij afgelopen jaar het project "sluiting Waalbrug"in Nijmegen gecoördineerd. Een spil in het verkeer die zich snel aanpast en situaties goed en snel kan inschatten.

Centralist voor uw evenement

Mijn naam is Rick Mulders, en draag mobiliteit en beveiliging een warm hart toe. Dit inmiddels al 13 jaar. Als centralist bij grote evenementen is het van belang rust te brengen in de verscheidenheid van berichten die ik krijg. Van leveranciers tot calamiteiten het maakt niet uit. Ik regel dit graag. Zo zijn er grote projecten waar ik mijn werkzaamheden heb verricht. Alanes weg verbreding A15, en Dauwpop maar ook bijvoorbeeld de Hilversum cityrun. Een goede centralist zorgt voor rust tussen bezoekers en de crew. Dit kunnen verkeersregelaars zijn maar ook beveiligers. 

Het monitoren van grote evenement is een echte uitdaging, kan de leverancier nog leveren en zijn de beveiligers op hun posities. Alarmmeldingen worden genoteerd en geëvalueerd. De verkeersregelaars en beveiligers komen met raad en daad. Door efficiënt en met rust te handelen kan men adequaat handelen en of ingrijpen. Flexibiliteit en inlevingsvermogen spelen bij een centralist een grote rol. Onze centralist spreekt Duits en Engels en Nederlands

 

bel ons nu op 0545 842880

Gastheerschap maakt een centralist

7 heuvelenloop

De 7 heuvelenloop is een evenement met jaarlijks ruim 100.000 lopers en bezoekers. Onze centralist regelt inmiddels het 5e jaar de centraal post. Trots zijn we op dit mooie evenement in Nijmegen. Wilt u meer informatie over onze centralist? Bel of mail met 0545 842880 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hilversum cityrun

De Hilversum cityrun, wat een groot festijn. Onze centralist stuurde maar liefst 60 verkeersregelaars en 50 parkoerwachters aan op dit reusachtige evenement. Geen incidenten en dat is erg fijn. De organisatie en gemeente gaven een groot compliment. En gelukkig we mogen in 2020 weer meehelpen.

De vrijmarkt Groningen

Het was een waar festijn, en druk! een verscheidenheid aan inkomende berichten. Maar niets is te gek. We hebben een fantastische vrijmarkt gehad in Groningen. Met de juiste verkeersregelaars erbij. Onze centralist heeft het tot een goed einde weten te brengen. Wilt u meer weten over onze centralist. Bel dan 0545 842880

Contact met onze centralist

Telefoon

Mail ons

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Dahliastraat 2 7151 VX Eibergen

­